Procedure voor de verkoop

Vrijdag 8 mei start de verkoop. Dit houdt in dat vanaf die dag het officiële inschrijfformulier hier kan worden gedownload. Op dit formulier kunt u aangeven in welk bouwnummer u geïnteresseerd bent. Het inschrijfformulier kunt u per e-mail versturen naar inschrijving@thuisinoudetol.nl. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. U kunt het inschrijfformulier ook per post verzenden naar Einsteinstraat 6, 2811 EP te Reeuwijk. Of u kunt het op dit adres zelf door de brievenbus doen.

Vanaf 8 mei zijn ook de brochure en de complete prijslijst beschikbaar, eveneens via de downloadpagina op deze website of op aanvraag een fysiek exemplaar via de post. Zo heeft u alle benodigde informatie om tot een goede keuze te komen. Om teleurstelling aan beide zijden te voorkomen, adviseren we u om vroegtijdig bij uw hypotheekadviseur na te gaan of het voor u mogelijk is om een financiering te krijgen.

Tijdpad voor de verkoop
De inschrijfperiode duurt bijna twee weken, tot woensdag 20 mei om 12:00 uur. Daarna zal de toewijzing plaatsvinden. Op vrijdag 22 mei worden de gelukkigen gebeld. Een week later, direct op maandag en 25 en dinsdag 26 mei vinden de verkoopgesprekken plaats. U kunt zelf kiezen in welke vorm u het verkoopgesprek doet. Dit kan per telefoon, e-mail, een fysiek gesprek of met een zoom-meeting. U kunt dan direct tot de koop overgaan of een optie van maximaal een week nemen.

Toewijzing
We willen graag zo spoedig mogelijk met de bouw van de woningen starten. Een snel en goed lopend verkooptraject is hiervoor van belang. De toewijzing zal om deze reden plaatsvinden op basis van de vraag wie de makelaars en de ontwikkelaar de meest serieuze en geschikte kandidaat vinden. Dit betekent dat er geen loting zal zijn.

Tot slot wensen we u heel veel succes met uw keuze. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de makelaars.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.