Zeventig procent van de Havenwoningen verkocht

De verkoop van de Havenwoningen is in volle gang. Inmiddels is zeventig procent onder voorbehoud verkocht. De overige zes woningen staan onder optie en zullen waarschijnlijk ook snel verkocht zijn. Voor de kandidaten die op de reservelijst staan is er nog steeds een kleine kans. Mocht u alsnog tot een van de gelukkigen behoren, dan krijgt u direct bericht van de makelaar..

Geen bezwaren
De omgevingsvergunning is onherroepelijk geworden. Dat betekent dat er geen bezwaren zijn. Dat is een belangrijke zekerheid als u een woning koopt. De omgevingsvergunning is een opschortende voorwaarde waaraan voldaan moet worden conform de koop- en aannemingsovereenkomst. Bezwaarprocedures kunnen leiden tot uitstel of zelfs afstel.

Voor nog meer zekerheid is er een aanvraag gedaan bij Stichting Woningborg. Op dit moment verricht Woningborg een technische toetsing, zodat zij het certificaat kunnen afgeven. Woningborg verwacht dit over enkele weken af te ronden. Dan zijn aan alle opschortende voorwaarden voldaan.

Meer weten?
Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk in contact komen met de makelaars. Of volg ons op Facebook.

Twee gelukkige kopers zetten hun handtekening onder het koopcontract bij makelaar Geert Dupree.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.