Zaterdag a.s. start verkoop nieuwe Havenwoningen

Deze week gaat het eindelijk gebeuren. De langverwachte start verkoop. Aanstaande zaterdag gaan om 11:00 uur de deuren open van Zalencentrum De Brug.

Waar en wanneer
De start verkoop is in Zalencentrum De Brug aan de Dunantlaan 1, tussen de Breevaart en winkelcentrum Miereakker. Op 5 minuten rijden van de afslag A12. Bij de locatie is voldoende parkeerruimte maar in verband met de te verwachte drukte is het raadzaam om met de fiets of lopend te komen als u in de buurt woont. Met het openbaar vervoer vanuit Gouda of Bodegraven neemt u buslijn 178, halte Koebrug. U ziet uw bestemming dan al liggen aan de overkant van het water.
De start verkoop is van 11:00 tot 13:00 uur. U hoeft niet te kamperen of te dringen voor de deur, bij de definitieve inschrijving is in tegenstelling tot de voorinschrijving het moment van inschrijven niet van belang.

Feestelijk en informatief
Zoals altijd willen we er een ontspannen en informatief evenement van maken. Het gaat om een belangrijke beslissing in uw leven. Neem rustig de tijd om vragen te stellen en alles goed te laten inwerken. U heeft tot 25 februari de tijd om het inschrijfformulier in te leveren. De makelaars zijn aanwezig en kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook de bouwer en ontwikkelaar geven acte de présence. Er staan informatieve panelen opgesteld en de brochures liggen klaar. En natuurlijk zijn er de nodige drankjes en versnaperingen.

We laten u niet met lege handen vertrekken.
Elke bezoeker krijgt een tas vol informatie mee:

  • Een rijk geïllustreerde sfeerbrochure
  • De prijslijst
  • Het inschrijfformulier
  • De optie-lijst
  • Een grove planning voor het bouwproces

Voorlichtingstruck
De woningen bevatten moderne technieken die voor veel mensen nog onbekend zijn. Iedereen heeft wel eens van een warmtepomp gehoord, maar hoe ziet zo’n apparaat eruit? Hoe groot is het? Maakt het herrie? En wat is een warmtewisselaar? Genoeg vragen. Je wil natuurlijk wel weten wat er in de woning komt. Daarom staat er zaterdag een grote voorlichtingstruck van Nathan, de leverancier van de installatie. Hier kunt u alles in het echt bekijken en krijgt u gerichte informatie van de specialisten.

Veel gestelde vragen
Voor het gemak en alle duidelijkheid zetten we alle belangrijke zaken nog een keer op een rij: vanaf zaterdag 16 februari 11:00 uur tot maandag 25 februari 12:00 uur kunt u zich definitief inschrijven voor een nieuwe Havenwoning. Let op, een voorinschrijving is geen definitieve inschrijving. U zult zich altijd via het definitieve inschrijvingsformulier moeten inschrijven. Bij de start verkoop liggen de inschrijfformulieren klaar. U kunt meerdere voorkeur bouwnummers opgeven. Het maakt niet uit hoe snel u het formulier inlevert. Als het maar voor 25 februari 12 uur is. We vinden het belangrijk dat u rustig een keuze kunt maken. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen we u om voortijdig uw financiële mogelijkheden te checken. Tijdens de start verkoop is er een hypotheekadviseur aanwezig.

De toewijzing
Na 25 februari start de toewijzing. Vanaf dinsdag 5 maart worden alle inschrijvers persoonlijk door de makelaars geïnformeerd over de toewijzing. Dan zullen er ook direct afspraken worden gemaakt met de gelukkigen voor de verkoopgesprekken. Als u niet direct een woning krijgt toegewezen, wordt u op een reservelijst geplaatst.

Meer weten?
Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk in contact komen met de makelaars. Of volg ons op Facebook.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.