Zaterdag 4 september start drive-trough verkoop. Verkoopprijzen bekend.

Zaterdag aanstaande op 4 september is het zover. De drive-trough start verkoop van het nieuwste eiland in Oude Tol. Twaalf nieuwe woningen krijgen een eigenaar. We beginnen om 10 uur in de ochtend. Het evenement duurt tot twaalf uur.

Koopsommen bekend
Het eiland heeft opnieuw een gevarieerd aanbod. De drijf-in-woningen zijn er weer, ruimer en comfortabeler dan ooit. Koopsommen vanaf € 774.500,- v.o.n.. Aan de Breevaart staan de vrijstaande watervilla’s met de riante terrassen. Koopsommen vanaf € 997.500,- v.o.n.. Dit eiland biedt de primeur van de appartementen. Een uniek woonconcept. Met onder andere een boothuis, grote garage, twee parkeerplaatsen op eigen terrein, een privé-entree met lift.
Koopsommen vanaf € 1.087.500,- v.o.n.. De kroon op het eiland is het penthouse, met maar liefst 257 m2 GBO (exclusief garage en boothuis) inclusief alle luxe die u wenst, zelfs inclusief een sauna. Koopsom € 1.497.500,- v.o.n..

Drive-through
De drive-through zal plaatsvinden op de bouwlocatie aan de Broekweide. De ingang is aan de Oudeweg. De route zal duidelijk aangegeven worden. Vanaf de Oudeweg rijdt u de tijdelijke bouwweg op. De beachflags markeren de ingang van de drive-through.

Ook al is de opzet corona-proof, we maken er toch een leuke ochtend van. De koffie, thee en jus d’orange staat klaar en we hebben ook een lekkere versnapering voor u. U ontvangt een tas met alle informatie die u nodig heeft voor een weloverwogen keuze. In de tas zit een uitgebreide brochure met vele impressies, een prijslijst, een inschrijfformulier en, onder voorbehoud, de planning.

Een impressie van het terras van het penthouse waar u de hele dag in de zon of in de schaduw kunt zitten.

De vrijstaande villa's beschikken over een riant terras en een aanlegplaats voor de sloep.

Inschrijfformulier
U wordt verzocht om stapvoets te rijden over het terrein. Om opstoppingen te voorkomen is parkeren of uitstappen op het bouwterrein niet mogelijk en u kunt alleen korte vragen stellen. Na de start verkoop kunt u wel uitgebreid vragen stellen via Dupree Makelaardij of Slingerland Makelaardij. We adviseren u om niet gelijk in te schrijven tijdens de drive-through. U kunt het thuis nog even allemaal rustig op uw gemak bekijken en het inschrijfformulier per email versturen of afgeven op het kantoor van VOSPlan Vastgoedontwikkeling B.V. in Reeuwijk. Als u de nieuwe woningbouwlocatie nog een keer rustig wilt bekijken, kunt u eventueel de auto parkeren op het parkeerterrein naast het schoolgebouw.

Meer weten?
Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk met ons in contact komen. Of volg ons op Facebook.
We begroeten u zaterdag graag aan de Broekweide, 2811 LR Reeuwijk. Tot dan!

De vrijstaande villa's liggen direct aan de Breevaart. 

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.