Nieuwe website en toewijzingsregeling

Vandaag is de vernieuwde website online gegaan. De uitstraling is vertrouwd. De inhoud is een stuk completer. De meest opvallende vernieuwing is de grote situatiekaart waar alle fases opstaan.
In dit nieuwsbericht vindt u ook uitgebreide informatie over de toewijzingsprocedure. Daaruit blijkt weer, voorinschrijven loont!

Alle fases in beeld
Nu kunt u precies zien wat er al gebouwd is in Oude Tol, wat er nu en binnenkort te koop is en wat er nog in ontwikkeling is. En zodra er meer informatie over een nieuwe fase is, ziet u dat ook hier.

Meer over de nieuwe havenwoningen
En voor iedereen die met spanning heeft gewacht op de eerste beelden van de nieuwe havenwoningen, die zijn nu ook te bewonderen. Compleet met de beschrijving. De definitieve interieurs en plattegronden zijn in januari beschikbaar. De verkoopprijzen worden een week voor de start verkoop bekend gemaakt.

Toewijzing en voorrang
De toewijzing van de woningen zal niet via loting plaatsvinden. Voor het project geldt de volgende regeling: Voorinschrijvers hebben voorrang boven niet voorinschrijvers. Binnen de groep voorinschrijvers hebben inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk voorrang. Bij de toewijzing zal ook naar de datum van de voorinschrijving worden gekeken. Hoe vroeger hoe beter.

Definitieve inschrijving
Let op, een voorinschrijving is geen definitieve inschrijving. U zult zich altijd via het definitieve inschrijvingsformulier moeten inschrijven. Na de start verkoop op 16 februari is de definitieve inschrijving geopend tot 25 februari 12:00 uur. Daarna sluit de definitieve inschrijving. Bij de definitieve inschrijving maakt het niet uit op welk moment u inschrijft. Zo kunt u na de start verkoop op uw gemak uw keuze maken. Op vrijdag 1 maart zullen de woningen worden toegewezen.

Meer weten?
Via de contactpagina kunt u nog altijd makkelijk in contact komen met de makelaar, zich abonneren op de nieuwsbrief of voorinschrijven voor de woning van uw keuze. Of volg ons op Facebook.

Tot ziens in 2019
2019 wordt weer een prachtig jaar, alleen al omdat Oude Tol weer prachtige kansen biedt voor een droomhuis. We zien u graag op 16 februari bij de eerste start verkoop van 2019.
Voor nu hele fijne feestdagen en een prachtig 2019.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.