Voorbereidingen voor de bouw zijn gestart

De verkoop van de woningen verloopt volgens planning. Dit betekent dat Batenburg Bouw B.V. is gestart met de voorbereidingen om in december definitief met de bouw te kunnen starten. 

Bouwmaterialen worden op dit moment ingekocht. De definitieve planning wordt opgesteld en met alle betrokken onderaannemers en leveranciers worden harde afspraken gemaakt. 

Rieteilanden aangelegd
De bouwlocatie is er ook klaar voor. Het is veengrond, een goede voorbelasting is dus noodzakelijk. Anderhalf jaar geleden is er 2,5 meter zand gestort zodat het goed kan zetten. En dit voorjaar zijn de rieteilanden aangelegd.

Feestelijke start bouw
Waarschijnlijk in november, als de definitieve datum gepland is, ontvangen de kopers een uitnodiging voor de eerste paal. Dat is altijd een feestelijk moment en dat we laten we niet zomaar voorbij gaan. De donkere dagen in december worden verlicht met een klein feestje op de locatie. 


Familiebedrijf met koninklijke onderscheiding

Batenburg Bouw is in 1865 begonnen. Inmiddels is het een vierde generatie familiebedrijf én hofleverancier bij koninklijke beschikking. Het bedrijf kenmerkt zich al ruim 155 jaar door een flexibele inzetbaarheid van vakmensen en het leveren van maatwerk. Batenburg ontwikkelt, realiseert en onderhoudt woningen, appartementen, zorgcomplexen en bedrijfspanden in de regio Groot Rotterdam. Onlangs heeft Batenburg Bouw in Oude Tol de 20 havenwoningen opgeleverd en in 2016 de 26 woningen in het eerdere deelplan gebouwd.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.