Volgende week toewijzing van de Havenwoningen

We kijken terug op een geslaagde start verkoop. Het was gezellig druk. De makelaars hebben veel vragen beantwoord en de reacties waren erg positief. We zijn blij met de enthousiaste ontvangst van de woningen. Er waren meer dan 70 inschrijvingen.

Woensdag toewijzingsdag
Er zijn meer inschrijvingen dan woningen. Dat betekent dat we helaas ook meer dan 50 inschrijvers moeten teleurstellen. Daar staat tegenover dat we met een snelle verkoop ook snel met de bouw kunnen starten. Volgende week dinsdag wordt bepaald wie welke woning krijgt toegewezen. Woensdag worden de gelukkigen gebeld. Het heeft geen zin om zelf te bellen. De makelaars doen hun best om iedereen snel duidelijkheid te geven.

Reservelijst
De praktijk leert dat een toewijzing niet altijd een koop oplevert. Bijvoorbeeld omdat het niet lukt om de financiering rond te krijgen. Daarom hebben we altijd een reservelijst. 

Als u geen woning krijgt toegewezen, wordt u automatisch op deze lijst geplaatst. De eerst volgende op de reservelijst wordt pas bepaald wanneer er een woning vrijkomt. Wij kunnen niet aangeven op welke plaats u staat. Maar het is dus mogelijk dat u binnen zes weken alsnog een telefoontje krijgt. Het heeft geen zin om de makelaar te bellen over de positie op de reservelijst.

Nieuw eiland
Deze zomer volgt ook de start verkoop voor het nieuwe eiland. Een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Dit zijn vooral luxe woningen. Met vrijstaande en geschakelde villa’s en het succes-nummer van het vorige eiland: de drijf-in-woningen.

Meer weten?
Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk in contact komen met de makelaars. Of volg ons op Facebook.

Er waren veel geïnteresseerden op af gekomen.
De makelaars kregen veel vragen.

Ben Kraan, de architect, bleek ook verstand te hebben van leuke vaarbestemmingen in Reeuwijk.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.