Verkoopgesprekken gestart,
volgend eiland in ontwikkeling

We kijken terug op een geslaagde start verkoop. De zon scheen en de geïnteresseerde bezoekers hadden er zin in. De exquise zoetigheden en warme drankjes werden gewaardeerd. Maar de mensen kwamen natuurlijk voor de woningen. Er zijn 75 informatiepakketten uitgedeeld. Daarnaast zijn er nog ongeveer 50 informatiepakketten bij de makelaars opgehaald of verstuurd.

Makelaars voeren eerste gesprekken
Inmiddels is de inschrijvingsperiode afgelopen. Alle formulieren zijn verwerkt en daaruit blijkt dat de interesse mooi verdeeld is over de verschillende woningtypen. De gelukkige aspirant-kopers die als eerste zijn uitgekozen, zijn inmiddels gebeld. Gisteren zijn de verkoop gesprekken gestart bij de makelaars.
Bent u deze ronde niet gebeld? U maakt nog steeds kans. De makelaars nemen met u contact op wanneer huidige kandidaat-kopers besluiten de koop niet door te zetten.


Nieuw eiland, nieuwe kansen
Mei volgend jaar is weer een hele nieuwe ronde. Dan verwachten we de start verkoop van het volgende eiland. De architect van het huidige eiland, Ron van Leent, is ook verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe eiland. Het aanbod zal vergelijkbaar zijn. Opnieuw luxe villa’s, drijf-in-woningen en unieke appartementen. Het loont dus altijd de moeite om even contact op te nemen met de makelaar.

Meer weten?
Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk met ons in contact komen. Of volg ons op Facebook. Op deze website vindt u ook veel informatie

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.