Start verkoop naar zaterdag 4 april

In tegenstelling tot wat we in de vorige nieuwsbrief vermelden, zal de start verkoop van de twaalf nieuwe woningen in Oude Tol plaatsvinden op zaterdag 4 april van 11.00 tot 13.00 uur. Dat we dit moesten verzetten, vinden wij erg vervelend, vooral voor u, maar het kon niet anders. Het goede nieuws is dat wij een locatie hebben weten vast te leggen die aan alle kanten recht doet aan de prachtige woningen. De Mercatu in de Reeuwijkse Hout. Vlakbij de bouwlocatie en net als de nieuwe villa’s voorzien van een schitterend en ruim bemeten terras.

Geen groene vingers nodig
Met zo’n ruim terras verplaatst u de woonkamer in een handomdraai naar buiten en met hetzelfde gemak ook weer naar binnen als het wat frisjes wordt. En het mooie van zo’n terras is dat je niet perse groene vingers hoeft te hebben. Het terras is van zichzelf al mooi.

Op de toekomst voorbereid
Afgelopen week werden huiseigenaren onaangenaam getroffen door misrekeningen van de overheid. De kosten voor de verduurzaming van de woningvoorraad gaat toch duurder uitvallen. Wie nu een woning koopt in Oude Tol heeft daar geen last van.
De woningen die wij ontwikkelen zijn nu al energie-neutraal. Dat wil zeggen dat de woning evenveel energie opwekt als verbruikt om te verwarmen, ventileren en koelen. Dat scheelt aanzienlijk in energiekosten en u bent volledig op de toekomst voorbereid.

De woningen die wij ontwikkelen zijn nu al energie-neutraal. Dat wil zeggen dat de woning evenveel energie opwekt als verbruikt om te verwarmen, ventileren en koelen. Dat scheelt aanzienlijk in energiekosten en u bent volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos en energie-neutraal
Het nieuwe eiland in Oude Tol is gasloos. Dat betekent dat de woning volledig elektrisch is. De standaard cv-ketel maakt plaats voor een krachtige en stille bodemwarmtepomp. Verwarming vindt plaats door middel van comfortabele vloerverwarming met koelfunctie voor in de zomer. En natuurlijk zijn de villa’s voorzien van zonnepanelen, van 14 tot 18 stuks per woning. Door onder meer deze ingrepen zijn de woningen niet alleen duurzamer maar ook comfortabeler dan ooit.

Op 18 maart koopsommen bekend
Tot de start verkoop op 4 april houden we u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Op 18 maart ontvangt u een nieuwsbrief met onder andere de koopsommen. Dan krijgt ook de website een update met informatie over het nieuwe eiland.

Heeft u nog dringende vragen?
Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk met ons in contact komen. Of volg ons op Facebook.

We begroeten u graag op de nieuwe locatie. Mercatu, Verlengde Breevaart 4, 2811 LR Reeuwijk

Vanuit de woonkamer van deze geschakelde villa kijkt u op het zeer ruime terras met ligplaats voor de boot.

De vrijstaande villa’s aan de Breevaart hebben ook zo’n riant terras als verlengde woonkamer. 

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.