Prijzen nieuwe Havenwoningen zijn bekend

Volgende week zaterdag is de langverwachte start verkoop en vandaag worden de prijzen bekend gemaakt.
Op de website vindt u nu ook de plattegronden van de woningen. We zullen u niet langer in spanning houden. De koopsom voor de Havenwoningen is vanaf € 369.500,- en voor de hoekwoningen vanaf € 407.750,-. De prijzen zijn vrij op naam. Dit betekent dat de kosten voor de makelaar en de notaris bij de koopsom zijn inbegrepen. U betaalt ook geen overdrachtsbelasting zoals bij bestaande koopwoningen.

Altijd vakantie
Nog even en het echte dromen kan beginnen. Altijd vakantie, daar is de hele wijk op geïnspireerd. De relatie met het water staat centraal. Dankzij de directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen kun je hier wonen op z’n Reeuwijks. En met de tien meter diepe achtertuin, de royale voortuin en dakterras heeft u altijd zon. De berging in de achtertuin is standaard evenals de erfafscheiding onder architectuur. Maar het mooiste is dat u hier zorgeloos woont. De woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst. Gasloos en energie-neutraal. Dat scheelt grote investeringen achteraf en u bespaart direct op de energiekosten. Tel daar het geringe onderhoud bij op en de vakantie kan beginnen.

Prettige hypotheekvoorwaarden
We verzoeken u vriendelijk om, voordat u zich definitief inschrijft voor een woning, een financiële check te doen om te kijken hoeveel financiering er mogelijk is. Zo voorkomen we teleurstellingen. Een meevaller is alvast dat u voor een energie-neutrale woning meer kunt lenen en een gunstige hypotheek krijgt. Tijdens de start verkoop is een hypotheekadviseur aanwezig die u hier meer over kan vertellen.

Nieuwe beelden
De website heeft weer een update gekregen. U kunt nu een kijkje in de woning nemen: vandaag zijn de impressies van het interieur en de plattegronden toegevoegd. Van elk woningtype vindt u de plattegronden voor elke verdieping.

Master bedroom
De woningen kunnen nog verder aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Uiteraard ontbreekt de uitbouw aan de achterzijde niet. U heeft de keuze uit 1,20 of 2,40 meter. verder is het mogelijk om twee slaapkamers op de tweede verdieping te realiseren. Zo verandert de vijfkamerwoning in een zeskamerwoning. We bieden ook nog een bijzondere optie, de master bedroom met badkamer op de tweede verdieping. De tweede verdieping wordt dan zo luxe als een hotelsuite helemaal voor uzelf. In de brochure, verkrijgbaar bij de start verkoop, vindt u alle details.

Meer weten?
We zien u graag op 16 februari in Reeuwijk. Om 11 uur in de ochtend gaan de deuren open. Tot die dag houden we u op de hoogte via deze nieuwsbrief. Volgende week vertellen we u meer over de start verkoop. Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk in contact komen met de makelaars. Of volg ons op Facebook.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.