Morgen start verkoop

Klaar voor de start? Morgen is de start verkoop. Van 10 tot 12 uur bent u van harte welkom op de Broekweide in Reeuwijk. De route is vanaf de Oudeweg duidelijk aangegeven. Grote beachflags markeren de entree van de drive-through. Voor de exacte locatie kunt u op deze googlemaps link kijken.

Koffie en huishoudelijke zaken
Om 10 uur starten we. U hoeft uw koffiemomentje er niet voor te laten schieten. De koffie, thee, sap en een lekkere versnapering staan voor u klaar. En natuurlijk krijgt u een tas vol met verkoopdocumentatie inclusief een uitgebreide en rijk geïllustreerde brochure. Denk ook nog even aan de regels voor de drive-through om opstoppingen te voorkomen en er samen een mooie ochtend van te maken:
> stapvoets rijden
> niet uitstappen
> alleen kort stilstaan
> alleen korte vragen
Aan het begin van de route wordt gevraagd om een kaart in te vullen met uw adresgegevens. Wilt u zo vriendelijk zijn om deze kaart weer in te leveren bij het verlaten van het bouwterrein. U krijgt van ons een pen.

Bent u niet in de gelegenheid om morgen naar de start verkoop te komen? Stuur dan een mail naar een van de makelaars. We zorgen dan dat u de verkoopdocumentatie alsnog in handen krijgt.

Officiële inschrijving
Thuis kunt u op uw gemak alles nog eens rustig bekijken en nalezen om uw keuze te maken. U hoeft zich niet te haasten. Het moment van de inschrijving maakt voor de toewijzing niets uit. Inschrijven is mogelijk tot maandag 13 september 12:00 uur in de middag. Daarna is de inschrijving definitief gesloten. Een dag later, dinsdag 14 september, zal de toewijzing plaatsvinden. Er wordt geen gebruik gemaakt van een loting.

Bent u in de markt voor een van de vijf vrijstaande villa's? Heerlijke watervilla's met een riant terras en een aanlegplaats voor de sloep. En van binnen vele indelingsmogelijkheden voor uw ideale thuis. Zoals een luxe masterbedroom met walk-in closet of juist extra kamers of een comfortabele gastensuite. Op de tweede verdieping vindt u nog een extra terras aan de voor- of achterzijde, met ochtendzon of avondzon.

Er zal ook veel interesse zijn voor de primeur van dit jaar. Een bijzonder luxe en kleinschalig appartementengebouw met twee appartementen en een penthouse. Elke woning heeft een eigen entree met een privé-lift, een garage en een boothuis. Zo combineert u het Reeuwijkse leven, waar varen centraal staat, met een luxe, veilige en comfortabele, gelijkvloerse woning met zeer royale afmetingen, zonder dat u een lift, trap of entree hoeft te delen met uw buren. 

Of wordt het een eigenzinnige drijf-in-woning? Unieke en zorgeloze woningen met een groot terras op het zuiden, en uw boot vaart u veilig en droog onder de woning. 

De kroon op het gebouw is het bijzonder ruime en luxe penthouse dat standaard zelfs wordt opgeleverd met een sauna.

Toewijzing
We wijzen toe aan diegene die we de beste kandidaat vinden, voor een soepel verkoopproces en een snelle start bouw. Dit is een combinatie van wie we het meest serieus achten en wie voldoende financieel sterk is. Het is hierbij in uw voordeel wanneer u een financiële check van de Rabobank (William van Erp - 06-49351765 of Annet Pruntel - 06-83159030) of van een andere financieel adviseur bij uw inschrijving kunt voegen.

Meer weten?
Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk met ons in contact komen. Of volg ons op Facebook.
Tot morgen aan de Broekweide!

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.