Hoogste punt bereikt

Het is altijd een bijzonder moment. Het hoogste punt in de bouw. Bij het nieuwe eiland in Oude Tol was het afgelopen week zover. Reden voor een feestje! Bij de start bouw in december was dat vanwege de Corona-maatregelen nog niet mogelijk. Dat hebben we donderdag 15 juli goed gemaakt. 

Gezellig samenzijn
De kopers waren van harte welkom om dit moment mee te vieren. Ook de wethouder was present. Dirk-Jan Knol is samen met Erik Batenburg (Batenburg Bouw & Ontwikkeling) en Bob de Vos (Vosplan) de steigers in geklommen om een vlag te planten. Onverschrokken en zonder kleerscheuren hebben ze de top bereikt. Daarna was er nog een gezellig samenzijn met de kopers die natuurlijk al reikhalzend uitkijken naar de oplevering. Batenburg verwacht dat begin volgend jaar te doen, conform de eerder afgegeven planning. 

Nieuwe thuishaven
De woningbouw in Oude Tol heeft gedurende de crisis op de woningmarkt voor langere tijd stilgelegen. In 2016 hebben Vosplan, Batenbug en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de draad weer opgepakt. Sindsdien is Oude Tol de nieuwe thuishaven voor 72 gezinnen. 

Start verkoop volgende eiland
Het aankomende jaar zullen er in Oude Tol nog twee nieuwe wooneilanden en een kantoor aan de Breevaart worden ontwikkeld. Daarmee nadert Oude Tol 3 na ruim 22 jaar ‘eindelijk’ zijn voltooiing. De verkoop van het eerstvolgende eiland start in september. In de volgende nieuwsbrief leest u hier meer over.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.