Het nieuwe eiland krijgt vorm

Hartelijk dank voor uw interesse in de luxe woningen op het nieuwe eiland. De komende maanden zal er meer duidelijk worden.
Het ontwerp voor de twaalf exclusieve woningen is zo goed als definitief. Zodra we de levensechte impressies hebben, ziet u die in de nieuwsbrief. Er wordt hard gewerkt aan de definitieve uitwerking, de verkoopinformatie en de contractstukken. De start verkoop is vooralsnog gepland in de zomer, net voor of na de zomervakantie.

Optionele lift en onderhoudsarm
De populaire drijf-in-woningen zijn er ook weer bij.
De plattegrond is iets gewijzigd maar het concept blijft hetzelfde, geen garage maar een boothuis onder de woning en een groot terras op het zuiden. De woningen krijgen een optie voor een persoonlijke lift. Deze unieke woningen zijn bovendien onderhoudsarm. Net als de luxe vrijstaande- en geschakelde villa’s.

Riante terrassen
We kunnen nu ook melden dat het is gelukt om extra water aan te kopen van het Hoogheeemraadschap om riante terrassen aan het water te realiseren. Dit zijn de blikvangers van de villa’s. Dankzij de luxe van een eigen boothuis en het riante terras is het hier elke dag vakantie.

Meer weten?
Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk in contact komen met de makelaars. Of volg ons op Facebook.

Een eerste ruwe schets van de villa's op het eiland. Later komen levensechte 3D impressies beschikbaar zodat u zich een goed beeld kan vormen van deze luxe woningen.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.