Eerste paal geslagen

4 januari 2021
Eind december is in Oude Tol de eerste paal geslagen voor het nieuwe luxe eiland. Daarmee is de bouw nog net in 2020 officieel van start gegaan. 2021 wordt het jaar dat de twaalf woningen worden opgeleverd. Dat is alvast een memorabel moment voor 2021. We wensen verder iedereen een heel gelukkig en gezond nieuw jaar!

Zonnige middag
Op een zonnige donderdagmiddag verzamelde wethouder Dirk-Jan Knol, de heren De Vos van Vosplan en de architecte Katinka van der Koogh voor een korte proost op de start van de bouw. We hadden voor deze bijzondere mijlpaal graag alle kopers uitgenodigd maar vanwege de strenge Corona-maatregelen was dit niet mogelijk en wenselijk. We maken dit graag  goed met een feestelijk moment rond het bereiken van het hoogste punt. Inclusief een hapje en drankje en de mogelijkheid om elkaar alvast beter te leren kennen.

Nieuw type
In mei start de verkoop van het volgende eiland. Hier zullen opnieuw twaalf energie-neutrale woningen verrijzen. De luxe villa’s komen dan ook weer terug, maar wel met een nieuw ontwerp. Op dit eiland wordt ook een nieuw type geïntroduceerd. De luxe van gelijkvloers wonen in combinatie met het ultieme gemak van een boothuis. En als kers op de taart een zonnig terras op het zuiden. De twee appartementen en het penthouse hebben bovendien een eigen entree en lift. En natuurlijk krijgen ook de iconische drijf-in-woningen weer een plek op het eiland. 

Het zicht op de haven en de Breevaart vanaf het nieuwe eiland.

De eerste paal gaat de grond in. Altijd een feestelijk moment.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.