Duurzaam, luxe en natuurinclusief

Wij streven naar een start verkoop voor het nieuwe eiland in september/oktober. Dit is helaas later dan we hadden verwacht. Dat heeft enerzijds te maken met de overspannen markt. Architecten, leverancier en adviseurs hebben het allemaal erg druk. De benodigde onderzoeken en vergunningen laten daarom langer op zich wachten. Daar komt bij dat deze woningen zullen beschikken over relatief nieuwe installaties om onze ambities voor de energiezuinigheid te realiseren. De voorbereiding om deze installaties toe te passen, duurt langer dan verwacht. En we krijgen maar één kans om het goed te doen.

Onze ambitieuze doelstellingen verwezenlijken we samen met professionele partners in de branche, zij geven u ter zijner tijd alle nodige informatie over de installatie.

Straks heerlijk met de boot op stap?

Meer comfort
De hele woning is standaard voorzien van vloerverwarming. Nooit meer koude voeten. Vloerverwarming zorgt voor een meer gelijkmatige temperatuurverdeling in huis. Naast verwarmen kunt u in de zomer ook koelen. Hierdoor kan het in de zomer tot circa twee graden koeler worden in uw woning dan normaal.

Riante terrassen en rieteilanden
De villa’s aan de Breevaart krijgen grote onderheide terrassen over het water. Tussen de terrassen wordt een aanlegplaats voor de boot gerealiseerd. Ideaal om zomers direct in de boot te stappen en er op uit te gaan. De villa's worden standaard met deze houten vlonderterrassen opgeleverd.
Rond het eiland zullen, net als bij de eerdere fase, rieteilanden worden aangelegd. Het is niet alleen mooi om te zien en een natuurlijke manier om uw privacy te waarborgen. Het heeft nog een andere belangrijke reden. 

Oude Tol is een wijk waar veel bijzondere fauna voorkomt. Het is de habitat van zeldzame diersoorten, zoals de (ongevaarlijke) ringslang en de meervleermuis. De rieteilanden bieden een broedplaats voor vele vogels zoals de karekiet, futen en zwanen.

Voorbereidingen gestart
Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de bouw al gestart. Langs de Breevaart vinden diverse werkzaamheden plaats voor het bouwrijp maken van de locatie waar de nieuwe eilanden worden gerealiseerd. Aan het begin van de wijk wordt een terrein ingericht voor het ketenpark van Batenburg Bouw&Ontwikkeling B.V. en er komen parkeerplaatsen voor de bouw. U ziet, er wordt op alle fronten hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe eiland met 12 luxe woningen. Via deze nieuwsbrief blijven we u elke drie weken op de hoogte houden van de vorderingen. In de juli uitgave leest u meer over de architectuur.

Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk met ons in contact komen. Of volg ons op Facebook.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.