Donderdag 24 januari eindigt de voorinschrijving

Met de naderende start verkoop (zaterdag 16 februari) komt ook het einde van de voorinschrijving in zicht. Wie zich nog niet heeft ingeschreven moet snel zijn. De voorinschrijving is belangrijk om kans te maken op een havenwoning.

Vroege voorinschrijvers
Voorinschrijvers maken meer kans op een woning. Dat heeft te maken met onze keuze om niet te loten bij de toewijzing.
Niet het lot bepaalt wie een woning krijgt, maar de datum van de voorinschrijving. Zo worden mensen die al lang wachten op hun droomwoning eerder beloont. De voorinschrijving telt vanaf de start van de voorinschrijving voor de eerste havenwoningen. Dit is vanaf het begin zorgvuldig bijgehouden op een goed beveiligde server. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw voorinschrijving is kwijtgeraakt.

De toewijzingsregels
Voor alle duidelijkheid zetten we de regels voor de toewijzing nog een keer op een rij:

  • Voorinschrijvers hebben voorrang boven niet
    voorinschrijvers.

  • Binnen de groep voorinschrijvers hebben inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk voorrang.

  • Bij de toewijzing zal ook naar de datum van de voorinschrijving worden gekeken. Hoe vroeger hoe beter.

Definitieve inschrijving
Let op, een voorinschrijving is geen definitieve inschrijving. U zult zich altijd via het definitieve inschrijvingsformulier moeten inschrijven. Na de start verkoop op 16 februari is de definitieve inschrijving geopend tot 25 februari 12:00 uur. Daarna sluit de definitieve inschrijving. Bij de definitieve inschrijving maakt het niet uit op welk moment u inschrijft. Zo kunt u na de start verkoop op uw gemak uw keuze maken voor specifieke bouwnummers. Op dinsdag 5 maart zullen de woningen worden toegewezen.

Plattegronden en prijzen
Inmiddels is de locatie voor de start verkoop bekend. Zaterdag 16 februari bent u van harte welkom in Zalencentrum de Brug in Reeuwijk. Dan zal alle verkoopinformatie beschikbaar zijn inclusief rijk geïllustreerde brochures. De plattegronden van de woningen zijn vanaf 5 februari al op de website te zien. Donderdag 7 februari worden ook de prijzen bekend gemaakt.

Meer weten?
Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk in contact komen met de makelaars. Of volg ons op Facebook.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.