De verkoop is gestart

Vandaag is het zover. De verkoop is gestart. Op de website vindt u nu alle benodigde documenten als download. Zoals de prijslijst en het officiële inschrijfformulier. Het kan nodig zijn om de website even te verversen om alle nieuwe informatie te zien.

Brochure
Vanaf vandaag is ook het complete informatie-pakket, inclusief een rijk geïllustreerde brochure, verkrijgbaar bij de makelaars. U kunt het ophalen rekening houdend met de 1,5 meter regel. Wilt u het pakket liever thuis bezorgd krijgen? Geen probleem, de makelaars sturen het graag op.

Ruim de tijd
Op 20 mei om 12:00uur sluit de inschrijving. Zo heeft u ruim de tijd om alles goed door te nemen en uw keuze te bepalen. We kunnen ons goed voorstellen dat er nog genoeg vragen over blijven. Stel ze gerust aan een van de makelaars.

Omgevingsvergunning
Deze week is de omgevingsvergunning definitief geworden. Dat is zeer goed nieuws met het oog op een verder vlot verlopend proces.

Sfeervolle film
Voor het project is een film gemaakt waarin het nieuwe eiland echt gaat leven. Kom alvast in de sfeer en geniet van de voorpret. Wonen, varen, leven. We wensen u veel succes met deze belangrijke keuze

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.