Datum start verkoop nieuwe eiland bekend

11 augustus 2021
Zaterdag 4 september gaan we in verkoop. Nog net voor het einde van de zomer. Voor veel mensen zit de vakantie er dan op en kan het dromen over het volgende huis beginnen. En wat voor een huis. Een van de twaalf heerlijke woningen op het nieuwe eiland, waar volop van de volgende zomers genoten kan worden.

Geheel nieuw woonconcept
Het nieuwe eiland biedt weer een primeur. Na de succesvolle drijf-in-woningen zijn nu alle ogen gericht op de appartementen en het penthouse. Een geheel nieuw type.
Een gelijkvloers appartement op niveau met een privé-lift, een privé-garage en een privé-boothuis.
Geheel in lijn met het “wonen, varen, leven” concept wat Oude Tol zo onderscheidend maakt. Er zijn slechts twee appartementen en één penthouse te koop, wat ze niet alleen uniek maar ook exclusief maakt.

Verder biedt het nieuwe eiland vier drijf-in-woningen en vijf luxe watervilla’s aan de Breevaart. Weer met een heel nieuw ontwerp. Dit keer is het ontwerp van de hand van Ron van Leent. Zijn studio is gespecialiseerd in luxe vrijstaande woningen voor particulieren en heeft al veel villa’s opgeleverd in het plassengebied. Vaak doet hij de hele woning inclusief de inrichting. Ron ontwerpt niet alleen een mooie buitenkant. Hij is vooral geïnteresseerd in de beleving van de bewoners. Hij ontwerpt huizen waar mensen zich fijn voelen. En altijd met een luxe twist.

De luxe appartementen hebben een eigen boothuis bereikbaar met een privé-lift.

De drijf-in-woningen hebben weer een nieuw uiterlijk gekregen.

Drive-through
De start verkoop zal plaats vinden op de bouwlocatie op Oude Tol aan de Broekweide in Reeuwijk. Voor de veiligheid, in verband met de nieuwe Delta variant en alle vakantiegangers, houden we nog even vast aan een nieuwe traditie: het drive-through evenement. U kunt dan met de auto over de bouwplaats rijden en af en toe eventjes stilstaan voor informatie of een lekkere versnapering. De makelaars en de ontwikkelaar zijn er om eventuele vragen te beantwoorden. De brochure met veel impressies van het nieuwe project ligt voor u klaar. En natuurlijk kunt u ook met de boot langskomen.

Voorinschrijving
Heeft u al een vrijblijvende voorinschrijving voor de woning van uw keuze gedaan? Het kan nog steeds. De koopsommen worden bekend gemaakt in de week voor de start van de verkoop. We zien u graag op 4 september. Heeft u nog dringende vragen? Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk met ons in contact komen. Of volg ons op Facebook.

Een impressie van het terras van het penthouse waar u de hele dag in de zon of in de schaduw kunt zitten.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.