Coronavirus zet start verkoop on hold

De actuele ontwikkelingen rond het Corona virus raakt ook de verkoop van het nieuwe eiland in Oude Tol. Het is inmiddels duidelijk dat de start verkoop op 4 april in Mercatu niet door kan gaan. We bekijken de situatie van week tot week om te bepalen wat een geschikt moment is om in verkoop te gaan. We houden ons aan de officiële richtlijnen van het RIVM.

Ondertussen werken wij aan de voorbereidingen voor de start bouw en zijn wij bezig met het ontwerpen van het volgende eiland. Recentelijk zijn de rieteilanden aangelegd voor alle drie de eilanden. Deze zorgen voor privacy en hebben een belangrijke ecologische waarde.

Over enkele weken zal op de website alle informatie over de nieuwe woningen beschikbaar zijn, zoals de impressies en de plattegronden. Ook is het vanaf half april mogelijk om een brochure op te vragen.

Heeft u voor die tijd nog vragen, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken ontwikkelaar binnen VOSPlan, Bob de Vos, bereikbaar via 0182 39 69 19. In deze spannende tijden vinden wij het prettig om persoonlijk contact met elkaar te onderhouden.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.