Alles verkocht, gelukkig is er nog een eiland.

Het tweede luxe eiland aan de Breevaart is nu ook helemaal uitverkocht. De laatste woning in deze deelfase van Oude Tol, een vrijstaande villa, is afgelopen maand verkocht. De bouw is inmiddels begonnen.

De bouw is begonnen
De fundering is bijna gereed. Binnenkort wordt de beschoeiing aangelegd en als straks de begane grond vloeren ook zijn gelegd is al mooi een allereerste indruk van de bebouwing te zien. Over minder dan een jaar is de bouw klaar.

En weer een nieuw eiland
Ondertussen wordt hard gewerkt aan het volgende eiland. Met opnieuw een andere architect en nieuwe ontwerpen. Studio Ron van Leent, gespecialiseerd in moderne particuliere 

villa’s geeft zijn kijk op het Reeuwijks waterrijk wonen. Zo benadrukken we het kleinschalige en exclusieve karakter van het project. Elk eiland heeft zijn eigen sfeer en identiteit. De beleving van het water staat hierbij steeds centraal. Het volgende eiland gaat in mei of juni in verkoop. Dat is ook de mooiste tijd om te genieten van het echte Reeuwijkse leven. Met je sloep binnen bereik om elk moment uit te varen naar de Reeuwijks Plassen. Waar je alles kunt vinden. Gezelligheid, watersport en de rustgevende natuur. 

Links: Een eerste schets van de nieuwe vrijstaande villa's gezien vanaf de Breevaart.
Rechts: De voorgevel van het appartementengebouw met voor elk appartement een eigen entree en garage-ingang.

Twaalf exclusieve woningen
Het merendeel van de 12 nieuwe woningen op het volgende eiland hebben een comfortabele en droge plek voor de sloep. Ook dit keer komt de drijf-in-woning terug. Dit type woning, met een geïntegreerd boothuis onder de woning, werd een paar jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd en was gelijk een doorslaand succes. Architect Ron van Leent zal er een eigen draai aan geven. 

Vrijstaande villa’s
Op de eerste rij aan de Breevaart komen weer prachtige vrijstaande villa’s met in het nieuwe ontwerp extra veel leefruimte, grote terrassen en een mooi uitzicht over het water.

Privé-lift en eigen entree
Aan de zuidkant komt een heel nieuw type dat nog niet eerder gebouwd is op een van de eilanden. Hier verrijst een exclusief woongebouw met twee luxe appartementen en bovenop een schitterend penthouse. Alledrie hebben ze een privé-lift en eigen entree op de begane grond, een garage voor de auto, een boothuis onder het gebouw en natuurlijk een riante buitenruimte op het zuiden. Er is ook de mogelijkheid om royale praktijk- of kantoorruimte te creëren op de begane grond.

Vrijblijvend voorinschrijven
De twaalf nieuwe woningen gaan in de lente in verkoop. Tot die tijd houden we u op de hoogte via deze website en Facebook. Of schrijf u in voor de nieuwsbrief. U kunt zich ook al vrijblijvend voorinschrijven voor de verkoop in mei of juni.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.