8 mei start de online verkoop

Het was even stil van onze kant. Door de nieuwe werkelijkheid waarin we leven, worden we gedwongen na te denken over wat nog wel en niet kan. Bovendien kon alles elk moment weer veranderen. Inmiddels is het wat rustiger. We willen iedereen die al zo lang heeft gewacht op het nieuwe eiland niet langer laten wachten.

Richtlijnen RIVM
Daarom hebben we besloten om online in verkoop te gaan. Dat houdt in dat we vrijdag 8 mei starten met de officiële inschrijving. We volgen nauwgezet de richtlijnen van de RIVM. Dus helaas geen feestelijk start verkoopmanifestatie, maar we willen u wel de onder deze omstandigheden best mogelijke service geven.

Persoonlijke wensen
U kunt altijd contact met de makelaars en ontwikkelaar opnemen. In de nieuwsbrief van volgende week vertellen we meer over de procedure, toewijzing en voorwaarden. We houden daarbij goed rekeningen met uw persoonlijke wensen voor het contact. Per post, via de mail, met videoconferencing of via de telefoon. Volgende week vrijdag zal ook de website worden aangevuld met alle informatie over het nieuwe eiland.

Verkoopprijzen zijn bekend
Inmiddels zijn de prijzen definitief vastgesteld. De vier energie-neutrale drijf-in-woningen met een geheel nieuw ontwerp en indeling hebben een koopsom vanaf € 599.500.- v.o.n.. Ook alle 8 villa’s hebben het hoogst haalbare energielabel. Op de royale terrassen wordt u verwarmd door de zon. De drie geschakelde villa’s hebben een koopsom vanaf € 835.000.- v.o.n.. De drie vrijstaande villa’s aan de Breevaartzijde hebben een koopsom van € 875.500.- v.o.n.. De meest luxe woningen op het eiland, de twee villa’s op de hoek, hebben een koopsom vanaf € 935.000.- v.o.n..

Vrijdag 8 mei start verkoop
Over ruim twee weken begint de verkoopprocedure met de start van de officiële inschrijving. U kunt zich dan inschrijven voor de woning van uw keuze. We doen er alles aan om er toch een feestelijk moment van te maken. We houden u via deze nieuwsbrief goed op de hoogte. De makelaars beantwoorden in de tussentijd graag uw vragen. Tot slot, blijf gezond.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.