7 maart start verkoop 12 luxe woningen

Nu staat de datum echt vast. Zaterdag 7 maart is de langverwachte start verkoop van opnieuw een luxe eiland in Oude Tol. Hierboven ziet u de eerste impressie van een interieur. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het terras, de rieteilanden en de Breevaart.

Nieuwe beelden
Ondertussen wordt er hard verder gewerkt aan de beelden en de verkoopdocumentatie. Zodat we tijdens de start verkoop in woord en beeld een zo goed mogelijk indruk kunnen geven van het nieuwe eiland.

Drijf-in-woningen
In totaal gaan er 12 woningen in verkoop. Vier drijf-in-woningen met een gebruiksoppervlakte van ca.161 m2. Het concept is al bekend van het vorige eiland. Het grote terras op de eerste verdieping en het boothuis onder de woning zijn nog steeds de blikvangers. Aan de achterzijde hebben de woningen nu een extra balkon. Zo geniet u op elk moment van de dag van de zon. Zowel van binnen als buiten is de woning weer helemaal nieuw ontworpen.

Energie-neutraal
Aan de overkant van het binnenplein staan de geschakelde villa’s met een gebruiksoppervlakte van ca.181 m². De living oogt extra groot doordat ze overgaat in een royaal terras op het zuiden.

Langs de Breevaart staan de geheel vrijstaande villa’s. De opvallende architectuur met het ronde trappenhuis en de extra grote terrassen geeft ze de allure die deze plek verdient.

De twee villa’s op de hoek hebben standaard een erker aan de zijkant, voor meer zon, mooie doorkijkjes en extra waterbeleving. Het gebruiksoppervlakte stijgt hiermee naar maar liefst ca. 186 m². is. Daar komen de royale terrassen nog bij. De mooiste plek om te verblijven.

Koopsommen in maart bekend
De koopsommen zijn nu nog niet bekend. Op dit moment zijn de bouwprijzen nog te onvoorspelbaar. Een week voor de start verkoop, als we zicht hebben op de juiste bouwprijzen, zullen we de verkoopprijzen bekend maken. Dan zal op de website ook meer informatie te vinden zijn.

Heeft u nog dringende vragen?
Via de contactpagina kunt u altijd makkelijk met ons in contact komen. Of volg ons op Facebook.

De vrijstaande villa's aan de Breevaart

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.