16 februari start verkoop 20 havenwoningen

De definitieve datum voor de start verkoop is bekend. Zaterdag 16 februari. Later dan gepland maar de datum is nu in beton gegoten. Vanwege nieuwe hypothecaire regels vanaf 1 januari 2019 is het voor u als koper aantrekkelijk om de verkoop in 2019 te laten plaatsvinden. Voor energie-neutrale woningen wordt het eenvoudiger en voordeliger.

Brochures en prijzen
Op de start verkoop zaterdag 16 februari zijn de brochures beschikbaar. Dan zijn ook de makelaars, bouwer en ontwikkelaar aanwezig om alle vragen te beantwoorden. De informatieve panelen en brochures maken het mogelijk om al een goed beeld van de woningen te krijgen. Voor meer informatie kunt u altijd de makelaars bellen, maar let op, de brochures zijn niet eerder verkrijgbaar dan 16 februari. De verkoopprijzen worden bekend in de week voor de start verkoop.

Nieuwe regels in 2019
Dankzij de nieuwe regeling hypothecair krediet 2019 hoeft u als koper van een energie-neutrale woning geen energieprestatiegarantie-contract meer aan te gaan met een derde partij voor de duur van 10 jaar. Er kan een bedrag van €15.000,- buiten beschouwing worden gelaten bij de berekening van de financieringslast zonder dat u vast zit aan het energieprestatie-contract. Meer informatie vindt u hier. ING heeft als eerste bank al aangegeven producten aan te bieden met de nieuwe regels.

Rechts: De wethouder plant een boom op de Schaarweide. Het eerste luxe eiland aan de Breevaart. Hiermee is weer een fase compleet opgeleverd. Oude Tol wordt steeds mooier. En steeds energiezuiniger.
Onder: De situatie van de 20 havenwoningen met aan drie zijden water. Vier rijtjes van vijf woningen met telkens drie rijwoningen, een hoekwoning en een hoekwoning XL aan de buitenkant.

Winterborrel
Ondertussen wordt er ook gewerkt aan de website. Komende week komt de vernieuwde website online op dezelfde url als de huidige website. Dan zijn ook voor het eerst nieuwe beelden van de havenwoningen te zien.
In Oude Tol zelf hebben de werklieden even rust. Het luxe eiland is helemaal opgeleverd inclusief een mooie boom. Hoogstpersoonlijk door de wethouder geplant tijdens een winterborrel in de wijk om de oplevering van het eiland te vieren. Het werd een gezellige buurtborrel die volgens de bewoners zeker voor herhaling vatbaar was.

Makelaars en nieuwsbrief
Net als in de vorige fases in Oude Tol zijn de makelaars Dupree en Slingerland. Zij weten alles over het project en staan u graag te woord. Heeft u al gebruik maakt van de voorinschrijving? U kunt zich nu al vrijblijvend voorinschrijven zodat u meer kans maakt op de woning van uw keuze. Schrijft u zich dan ook gelijk in voor de nieuwsbrief dan blijft u automatisch op de hoogte van het laatste nieuws rond Oude Tol.

Fijne feestdagen
Tot slot wensen we u hele fijne feestdagen en in 2019 verwelkomen we u graag op de start verkoop.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.