Verkoopgesprekken gestart, volgend eiland in ontwikkeling

23 september 2021

We kijken terug op een geslaagde start verkoop. De zon scheen en de geïnteresseerde bezoekers hadden er zin in. De exquise zoetigheden en warme drankjes vonden gretig aftrek. Maar de ... 

MEER LEZEN

Morgen start verkoop

3 september 2021

Klaar voor de start? Morgen is de start verkoop. Van 10 tot 12 uur bent u van harte welkom op de Broekweide in Reeuwijk. De route is vanaf de Oudeweg duidelijk aangegeven. 

Meer lezen

Zaterdag 4 september Start drive-trough verkoop

30 augustus 2021

Zaterdag aanstaande is het zover. De drive-trough start verkoop van het nieuwste eiland in Oude Tol. Twaalf nieuwe woningen krijgen een eigenaar. We beginnen om 10 uur in de ochtend. Het evenement duurt tot twaalf uur.

MEER LEZEN

Datum start verkoop nieuwe eiland bekend

11 augustus 2021

Zaterdag 4 september gaan we in verkoop. Nog net voor het einde van de zomer. Voor veel mensen zit de vakantie er dan op en kan het dromen over het volgende huis beginnen. En wat voor een huis.

Meer lezen

Hoogste punt bereikt

22 juli 2021

Het is altijd een bijzonder moment. Het hoogste punt in de bouw. Bij het nieuwe eiland in Oude Tol was het afgelopen week zover. Reden voor een feestje! 

MEER LEZEN

Alles verkocht, gelukkig is er nog een eiland. 

10 maart 2021

Het tweede luxe eiland aan de Breevaart is nu ook helemaal uitverkocht. Ondertussen wordt er hard  gewerkt aan het nieuwe eiland. De eerste schetsen kunnen we al laten zien.

Meer lezen

Eerste paal geslagen

4 januari 2021

Eind december is in Oude Tol de eerste paal geslagen voor het nieuwe luxe eiland. Daarmee is de bouw nog net in 2020 officieel van start gegaan. 2021 wordt het jaar dat de twaalf woningen worden opgeleverd

MEER LEZEN

Voorbereidingen voor de bouw zijn gestart

13 oktober 2020

De verkoop van de woningen verloopt volgens planning. Dit betekent dat Batenburg Bouw B.V. is gestart met de voorbereidingen om in december definitief met de bouw te kunnen starten.

Meer lezen

Verkoop is in volle gang

23 juli 2020

Na de start verkoop hebben veel kopers de (online) weg naar de makelaars gevonden. De eerste zes koopaktes zijn al ondertekend. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

MEER LEZEN

De verkoop is gestart

8 mei 2020

Vandaag is het zover. De verkoop is gestart. Vanaf vandaag is ook het complete informatiepakket, inclusief de rijk geillustreerde brochure, bij de makelaar verkrijgbaar.

Meer lezen

Het nieuwe luxe eiland in beeld

1 mei 2020

Vandaag, precies één week voor de start verkoop, is de website van Oude Tol aangevuld met informatie over het nieuwe eiland. Prachtige impressies van de woningen, van binnen en buiten, en ingekleurde plattegronden om alvast een goed beeld te krijgen...

MEER LEZEN

8 mei start online verkoop

24 april 2020

Het was even stil van onze kant. Door de nieuwe werkelijkheid waarin we leven, worden we gedwongen na te denken over wat nog wel en niet kan. Bovendien kon alles elk moment weer veranderen. Inmiddels is het wat rustiger. We willen iedereen die al zo lang heeft gewacht op het nieuwe eiland niet langer laten wachten.

Meer lezen

Coronavirus zet start verkoop on hold

19 maart 2020

De actuele ontwikkelingen rond het Corona virus raakt ook de verkoop van het nieuwe eiland in Oude Tol. Het is inmiddels duidelijk dat de start verkoop op 4 april in Mercatu niet door kan gaan.

MEER LEZEN

Start verkoop naar zaterdag 4 april

18 februari 2020

In tegenstelling tot wat we in de vorige nieuwsbrief vermelden, zal de start verkoop van de twaalf nieuwe woningen in Oude Tol plaatsvinden op zaterdag 4 april van 11.00 tot 13.00 uur.

Meer lezen

7 maart start verkoop 12 luxe woningen

24 januari 2020

Nu staat de datum echt vast.
Zaterdag 7 maart is de langverwachte start verkoop van opnieuw een luxe eiland in Oude Tol.

MEER LEZEN

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

20 december 2019

Het jaar begint goed. In februari is de langverwachte start verkoop van het nieuwe eiland met luxe woningen. De uitkomst van het stikstof onderzoek
is positief, we hebben groen licht.

Meer lezen

Maritieme architectuur met een natuurlijk karakter

12 juli 2019

Inmiddels is het tien jaar geleden dat de eerste woningen werden opgeleverd in Oude Tol op de Beemdweide. Het typische Reeuwijkse concept, Wonen - Varen - Leven, werd onmiddellijk omarmd door de kopers. De luxe geschakelde villa’s en ...»

MEER LEZEN

Duurzaam, luxe en natuurinclusief

24 juni 2019

Wij streven naar een start verkoop voor het nieuwe eiland in september/oktober. Dit is helaas later dan we hadden verwacht.

Meer lezen

Het nieuwe eiland krijgt vorm

17 april 2019

De komende maanden zal er meer duidelijk worden. 
Het ontwerp voor de twaalf exclusieve woningen is zo goed als definitief...

MEER LEZEN

Zeventig procent van de Havenwoningen verkocht

17 april 2019

Voor de kandidaten die op de reservelijst staan is er nog steeds een kleine kans. Mocht u alsnog tot een van de gelukkigen behoren, dan krijgt u direct bericht van de makelaar.

Meer lezen

Volgende week toewijzing van de Havenwoningen

1 maart 2019

We kijken terug op een geslaagde start verkoop. Het was gezellig druk. De makelaars hebben veel vragen beantwoord en de reacties waren erg positief...

MEER LEZEN

Zaterdag a.s. start verkoop nieuwe Havenwoningen

11 februari 2019

Deze week gaat het eindelijk gebeuren. De langverwachte start verkoop. Aanstaande zaterdag gaan om 11:00 uur de deuren open van Zalencentrum De Brug.

Meer lezen

Prijzen nieuwe Havenwoningen zijn bekend

5 februari 2019

Volgende week zaterdag is de  langverwachte start verkoop en vandaag maken we de prijzen bekend. Lees snel verder...

MEER LEZEN

Donderdag 24 januari stopt voorinschrijving

21 januari 2019

Met de naderende start verkoop (16 februari) komt ook het einde van de voorinschrijving in beeld. Tot en met donderdag maakt u nog kans.

Meer lezen

Nieuwe website en toewijzingsregeling

18 december 2018

Vandaag is de vernieuwde website online gegaan. De uitstraling is vertrouwd. De inhoud is een stuk completer. In dit bericht leest u ook alles over de toewijzingsregeling.

MEER LEZEN

16 februari start verkoop 20 havenwoningen

14 december 2018

De definitieve datum voor de start verkoop is bekend. Zaterdag 16 februari. Vanwege nieuwe hypothecaire regels vanaf 1 januari 2019 is het voor u als koper aantrekkelijk om de verkoop in 2019 te laten plaatsvinden.

Meer lezen

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.