Zeven havenwoningen

Aan de noordzijde van de brede school uit de eerste fase zijn na de snelle verkoop van de eerste Havenwoningen nog zeven Havenwoningen gebouwd.

Het zelfde concept, maar wel met een ander ontwerp. Het zijn de eerste woningen in Oude Tol met een schuin dak. Toch hebben de woningen een moderne uitstraling dankzij de opvallende erker over de gehele hoogte van het huis. En de aanlegsteiger doet nu ook dienst als terras. Hier kan je heerlijk genieten van de late middag zon. Het zijn heerlijke gezinswoningen met alle voordelen van wonen in Oude Tol.

Luxer en zuiniger dan de eerste versie
Ook deze Havenwoningen legden de lat weer een stukje hoger. Ze bieden meer leefruimte en inrichtingsmogelijkheden. Tegelijkertijd waren ze weer een stuk energiezuiniger dankzij de voortschrijdende techniek en wetgeving. Nu 3 jaar verder worden de nieuwste havenwoningen opnieuw zuiniger.
Het meest in het oog springend is de spectaculaire erker met op elke verdieping een royale schuifpui. Het geeft de woningen een extra bijzondere uitstraling en het zorgt voor veel licht en ruimte, ook op de tweede verdieping.

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.