Een luxe eiland en de eerste havenwoningen

In deze fase kreeg het centrale thema “wonen, varen, leven” weer een nieuwe invulling. Zo hebben de luxe villa’s standaard een riant terras aan het water en een boothuis.

Boothuizen en drijf-in-woningen
Ook werd er een compleet nieuw woningtype ontwikkeld: de drijf-in-woning. De woning is een ode aan het echte Reeuwijkse wonen waar de relatie met het water centraal staat. Onder het huis bevindt zich een “garage” voor de boot. De woningen waren zeer geliefd en snel uitverkocht. In 2019 gaat er opnieuw een eiland in verkoop met onder andere vier van deze drijf-in-woningen.

De eerste havenwoningen
Naast luxe vrijstaande- en geschakelde villa’s zijn er in 2018 10 havenwoningen gebouwd. Dit waren meer bereikbare herenhuizen met de typisch Reeuwijkse voordelen die de grote luxe woningen ook hebben. Zoals de mooie ligging en een ligplaats voor de boot. Dit gewilde type is in verschillende varianten teruggekomen. Begin 2019 is er opnieuw een mooi aanbod van deze woningen. De derde generatie havenwoningen. Duurzamer dan ooit, met een epc van 0.0. Met andere woorden energieneutraal.

  Terug naar het overzicht  

  Video  

  Actueel aanbod  

Deze makelaars staan voor u klaar:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Oude Tol?
Meld u dan hier aan.